Bilskadeverkstad i Östersund

Vi är en auktoriserad bilskadeverkstad för Toyota, Lexus, Suzuki och Isuzu men utför även bilskadereparationer åt andra bilmärken

Vi reparerar plåt- och krockskador

Har din bil råkat ut för någon form av plåtskada i samband med stöld, vagnskada eller trafikolycka? Vi finns här för att hjälpa till med allt från tips och råd till att reparera plåtskador på din bil. Med lång erfarenhet i branschen har vi skapat oss ett gott rykte bland såväl privatkunder som företag och vår höga kvalitét och goda service är högt uppskattad av våra kunder. Våra tekniker är alltid utbildade med det senaste inom branschen, just för att kunna utföra jobbet av högsta kvalitet.

Vi utför ett brett utbud av bilskadereparationer och har samarbeten med billackerare, så att du känna dig trygg i att lämna över bilen till oss och låta oss fixa dina bekymmer. Låt oss sköta jobbet medan du lägger tid på viktigare saker att göra.

Följande bilskadereparationer utför vi

  • Vagnskador

  • Plåtskador

  • Försäkringsskador

  • Krockskador

Vi samarbetar med försäkringsbolagen

Vi är den moderna skadeverkstaden som har avtal och samarbeten med alla större försäkringsbolag som finns på den svenska marknaden. Vi har kunskapen och den utrustning som dagens avancerade bilkonstruktioner kräver för bilskadereparationer.

Fotobesiktning

Vill du få din plåtskada besiktad men har en lång väg att åka till oss eller brist på tid? Fotografera skadorna och skicka in bilderna till oss så kan vi göra en uppskattning med bilderna som underlag.

Läs mer här!

Kontakta oss

Har din bil skadad vindruta eller plåtskada?

Kontakta oss så hjälper vi dig!